1142 Budapest, Ungvár u. 41 - Tel./ Fax: (1) 783 5436 E-mail: info@axtron.hu

Üzleti megoldások

SAP Business One vállalatirányítási rendszer

Magasabb szintű vállalatirányítás a régi szigetszerű rendszerekkel szemben nagyobb nyereséget, versenyképességet, gyorsaságot biztosít Önnek. Az irányítás az Ön kezében marad, ehhez nyújt segítséget a SAP Business One.
Az SAP® Business One integrált, elérhető áru vállalatirányítási rendszer, amely a kis- és középvállalatok számára nyújt azonnali és hosszú távú megoldást a felmerült vállalatirányítási problémáikra. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről.
A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást, úgy, hogy ellátja őket a bölcs üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkkal.

Átfogó ügyviteli megoldás

Az SAP Business One támogatja az összes kulcsfontosságú üzleti funkciót, így Ön kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. Az alkalmazások könnyedén alakíthatók az új igényeknek megfelelően, még a felhasználók is önállóan végrehajthatnak módosításokat, a rendszer pedig szükség esetén egyszerűen kibővíthető akár új funkciókkal is.

Pontos és naprakész hozzáférés az információkhoz

Egyszerűen hozzáférhet a pontos és teljes körű üzleti információkhoz, mert a könnyen használható felület segítségével gyorsan választ kaphat kérdéseire, és hatékonyabban, előrelátóbban dolgozhat. Az egyedülálló Drag&Relate™ (Húzd & Nézd) szolgáltatás,mely azonnal érthető formátumba alakítja az információkat és tranzakciókat. Segítségével akár feltételezéseken alapuló elemzéseket is végezhet, zökkenőmentes az integráció a Microsoft Office termékekkel (például Word, Excel).

Azonnali információ átadás a gyors vezetői döntések alátámasztásához Automatikusan az Ön kezében maradnak a döntést igénylő kérdések az alábbiak segítségével: munkafolyamat alapú figyelmeztetések, melyek segítenek bizonyos gazdasági események felügyeletéhez és ezekbe történő beavatkozáshoz, kivételkezelés, mely automatikusan észleli, naplózza és jelenti ezen eseményeket. Rugalmas alkalmazkodás az Ön jelenlegi és jövőbeni üzleti igényeihez. A változó üzleti igényeknek megfelelően hatékony eszközökkel változtathatja alkalmazását. Például: a felhasználók saját beállításokat adhatnak meg mezőkre, adattípusokra, jogosultságokra, lekérdezésekre és beszámolókra vonatkozóan, külön informatikai munkatárs beavatkozása nélkül.A módosítások azonnal érvénybe lépnek valamennyi érintett területen, így az alkalmazást a saját üzletvitelének megfelelően működtetheti.